RouteMaps 

WebApps voor een unieke route

RouteMaps is voor iedere organisatie die iets aan anderen wil laten zien, zoals bijv. een historische route door een dorpskern, een route langs monumenten of een stadswandeling. Geef een rondleiding voor (internationale) toeristen door uw provincie, stad, dorp of andere mooie gebieden.

 

Of biedt uw klanten vanuit uw hotel of vakantiepark een wandel-/fietsroute die direct en specifiek vanuit uw accommodatie kan starten en finishen.

 

Alles wat u nodig heeft is in de WebApps van RouteMaps opgenomen. In de pop-ups in de Map kunt u tekst, beeld, audio en video presenteren. Per taal een aparte website pagina en een aparte routeversie.

 

Inclusief een RouteQuiz voor de kinderen die kan worden afgesloten met een Certificaat. Onderhoud en wijzigingen snel, eenvoudig en niet duur. Het is een ideale combinatie voor op uw PC, tablet of smartphone.

 

Zie de voorbeelden op deze site van exclusieve kwalitatief inhoudelijke wandel- en fietsroutes in de Bollenstreek, die veel meer zijn dan een landkaart met daarop een gekleurde lijn die van A naar A gaat en soms naar B.

 


Voor RouteMaps heeft u geen apps nodig uit de App Store of Google Play. Alleen internet is voldoende.


 

Nederlands Deutsch English Français Español Italiano etc. RouteQuizAudiotourFietsrouteWandelroute + hondWandelroute

Routes zijn in alle talen mogelijk. | Routes are available in all languages. | Routen sind in allen Sprachen verfügbar. | Les itinéraires sont disponibles dans toutes les langues. | Las rutas están disponibles en todos los idiomas. | I percorsi sono disponibili in tutte le lingue. | Ruter er tilgængelige på alle sprog. | Reittejä on saatavana kaikilla kielillä. | Ruter er tilgjengelige på alle språk. | Trasy są dostępne we wszystkich językach. | Rutter finns på alla språk. | 路線支持所有語言。|

 

ContactLees meer
RouteMaps - 5 Mei Route

Route op RouteMaps

De basis van een (nieuwe) route kan een PDF zijn die al eerder door u is geproduceerd. Voorbeelden van routes waarvoor uitsluitend de inhoud van een PDF op internet is gebruikt zijn:

► Terschelling: POLDERPRACHT ROUTE

► Oegstgeest: JAN WOLKERS WANDELING

Beide routes zijn niet in opdracht gemaakt, maar dienen als willekeurig promo-voorbeeld van hoe een PDF als uitgangspunt kan worden gebruikt, dat later in overleg kan worden aangevuld met meer foto’s, audio en video om de route uiteindelijk helemaal compleet te maken. Dat overleg heeft bij deze promo-voorbeelden niet plaatsgevonden.

Wat kost RouteMaps

Vanaf € 650 voor een route inclusief locaties en pop-ups en vanaf € 350 extra voor dezelfde route in een andere taal. Verder geen (verborgen) kosten. U kunt er ook voor kiezen om een route te presenteren met alleen een begin- en eindpunt. Of alleen een professionele GEOJSON-, GPX- of KML-file. Daarvoor gelden andere tarieven. Zie voor een overzicht van de tarieven het Prijsplan.

Bij RouteMaps gaan wandelroutes ook echt over wandelpaden en niet over fietspaden of de snelweg.

Bekijk deze WebApps ook op uw mobiele telefoon, ervaar het gebruikersgemak en zie de vele mogelijkheden.

RouteQuiz

U kunt op RouteMaps ook uw eigen RouteQuiz opnemen. Een algemene quiz of bijvoorbeeld een quiz voor kinderen.

In het laatste schermpje van de RouteQuiz kan de deelnemer naam en e-mailadres achterlaten. In dat geval wordt er een Certificaat toegezonden met daarop de behaalde score.

RouteMaps - 5 Mei Route

Contact

RouteMaps
Groeneveld 13
2203 BN Noordwijk ZH

telefoon: 071 364 92 93
mobiel: 0653 410 401
e-mail: info@routemaps.nl

 

Scan QR-code

RouteMaps

Meer weten..?

Totaal: 1,728 , Vandaag: 9