Noordwijk zhWandelroute(km)

Nederlands KunstRoute 2023

KunstRoute: 18 en 19 november 11.00 tot 17.00 uur

KunstRoute 2023 Noordwijk


18 en 19 november 11.00 tot 17.00 uur

Open Ateliers in De Zilk, Noordwijkerhout en Noordwijk

Stichting KunstZiNN organiseert op zaterdag 18 en zondag 19 november, tijdens de Nationale Kunstweek, de KunstRoute. Kunstenaars in de gemeente Noordwijk zetten de deuren van hun atelier open voor belangstellenden van 11.00 tot 17.00 uur. Ruim 35 kunstenaars hebben zich bereid gevonden op één of beide dagen hun werk te tonen en een inkijkje te geven in hun werkomgeving.

Vijf jaar achtereen werd de KunstRoute, voor Corona, georganiseerd door een groep enthousiaste kunstenaars. In 2023 neemt stichting KunstZiNN het stokje over. Eerder organiseerde zij de expositie ‘Noordwijk achter de Muur’ en ‘Kunst in de Etalage’. Beiden een succes met een groot aantal deelnemers.

Het startschot van de Kunstroute zal gegeven worden op zaterdag 10.00 uur in Streekmuseum Veldzicht. Hier exposeren zes kunstenaars die in hun eigen atelier geen gasten kunnen ontvangen.

Ook in Het Trefpunt, Noordwijk aan Zee, tonen vier jonge kunstenaars hun werk.

In de Kerkstraat opent spiritueel café LiefdeWerk haar deur met de kunstexpositie ‘Vrouw in Beeld’. 7 kunstenaressen brengen zichzelf én hun schilder-, scheur-, knip-, dicht- en schrijfkunst in beeld.

Dit evenement is gratis toegankelijk voor bezoekers. Kijk op de routekaart welke locatie open is want niet iedereen is twee dagen open. Via de link deelnemers, vindt u een overzicht van alle deelnemers.
Iedereen is van harte welkom bij de opening in Streekmuseum Veldzicht.

Routemap ▲

Index KunstRoute

Ruim 35 kunstenaars hebben zich aangemeld voor deelname aan de KunstRoute Noordwijk 2023. Naast het openstellen van ateliers zijn er ook twee centrale locaties ingericht voor kunstenaars die geen bezoekers kunnen ontvangen in eigen atelier. In Streekmuseum Veldzicht exposeren zes kunstenaars en in het Trefpunt Noordwijk aan Zee tonen vier jonge kunstenaars hun werk. Goed om te vermelden is de locatie Achmea, waar vier kunstenaars met hun atelier zijn gevestigd. De deelnemers staan in de kaart onder het onderstaande nummer.

1. AffectArt
2. Annelies Landsman
3. Annemarie Burger
4. Art 48
5. Daniël Tavenier
6. Deana Lassooy
7. Ellen van Randeraat
8. Els van Meurs
9. Erna Kagenaar
10. Eva Miedema
11. Henriette Kors
12. Hélene van de Vijver
13. Ineke Huijerman
14. Jan Martin Dekker (MA)
15. José Mooijekind
16. Judith van Vliet
17. Kyra Wildekamp
18. LiefdeWerk
19. Liesbeth Brouwer
20. Lotte Elzinga
21. Maddy Schwarz
22. Marian Meijer
23. Marijke Bannink
24. Marleen van Geldorp
25. Monica Meijering
26. Nicole van der Linden
27. Sarah Michael
28. Wiebe Ruitinga
29. Wiepke van Dalsum
30. Yvonne Dobbe

Routemap ▲

Realisatie

De KunstRoute 2023 is een initiatief van stichting KunstZiNN, de zin van kunst in De Zilk, Noordwijk en Noordwijkerhout. Ons doel is lokale kunstenaars faciliteren en ondersteunen in het promoten van hun werk en daarmee bestaansrecht behouden voor de toekomst. Vormgeving en bouw door RouteDesigner.


Meer hierover op www.kunstzinnoordwijk.nl.

KunstZin Noordwijk

 

Vormgeving en bouw door RouteDesigner.nl.

Cees Geuze Information Design - Noordwijk zh

 

Routemap ▲

Loading

 

Kunstroute Noordwijk

18 en 19 november

van 11.00 tot 17.00 uur